22/05/2018

Voucher Code Terkini Photobook Apps

BY Mr. Rizal IN No comments


Assalamualaikum

Masuk hari ni, dah 5 hari umat Islam berpuasa. Dan masuk hari ini, dekat sebulan juga blog ini tak update. Biasanya waktu nak tidur tu macam-macam idea nak dijadikan blogspot. Alih-alih bila bangun terus lupa.


Tengah surfing wall kekawan kat facebook, terperasan ada sorang ni upload album gambar yang dipesan dengan Photobook Worldwide ni. Diceritakan beliau membeli code voucher melalui shopee. Tapi code itu untuk Photobook PC sahaja. Ada juga khas untuk mobile apps. Makanya aku pun buat sedikit carian dan mendapat beberapa code percuma yang masih valid sehingga post ini ditulis.

Code yang masih valid adalah: TV3 , NTV7, TV9, SCHAWALARA (valid at 22/5/18)
Jadi code ini hanya valid untuk apps Photobook mobile ya, bukan untuk PC. Korang akan dapat diskaun bernilai RM79.00 untuk album dengan 21 gambar. Kalau gambar lebih, bayar sendiri. Korang hanya perlu bayar postage dan handling kos sebanyak RM8.48 je lepas apply  code diatas.

Apa tunggu lagi? redeem sementara masih valid!

ps: yang dah pernah redeem tu ce bagi link blog, nak tengok skit kome punya...hehe

UPDATE:

Photobook voucher code yang masih valid (as on 30/11/2018):

travelhm
noblues
mybook50
rjdexplorerpb

0 komen:

Post a comment

Kisah Lain Di Dunia Tanpa Sempadan